Astro (full package) vs Internet (High speed)

Assalamualaikum..wbt.. Tetiba disapa oleh seseorang..Lalu bertanya 'abg..sy nk tanya abg ni.. kalau sy beri abg 2 pilihan samaada astro full package atau internet high speed, yg mana agak2 nya abg pilih'?
Dua-dua best!!..hehe..zaman skang ni, x complete lau xde 2 benda ni. Tapi kena pilih satu je..Mcm nk buat bancian je.. Xpelah, kalau kena pilih satu je, aku nye jawapan Internet high speed....Why??!!
VS
          Sebabnya..Kalau internet macam2 boleh buat.. lau tetiba je nak tau pasal sesuatu benda tu.. Just Google ..terus dapat, x dpt banyak..dpt sikit!! ok la kan. Nak tengok movie pn boleh..pendek kata banyak benda la bole buat, dari segi Harga plak..2-2 lebih kurang je ni..

Kalau Astro lak cam mana,haa yg ni kena tanya hati masing2 la..aku nye pndapat just nk dapatkan line television yg cantik, cukuplah sekadar family package(basic).. x kejar sgt la movie2 ni kan..Tp,ni pendapat aku la..lain org lain caranya. Kalau sape2 ada pendapat yg lain, bole la share d ruangan komen  :) sebarang idea atau pendapat, sgt2 dihargai...thanks 4 reading!! Bye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ulasan:

  1. aku for sure la INTERNET! astro asyik ulang2 benda yg sama jer. klu INTERNET mantap, nk download muvie full HD pon cepat..

    BalasPadam
  2. sy pilih astro..cz suka mengadap tv je kejanya. :) astro d best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. pengakuan ikhlas!! ye ke ni??!! :)

      Padam

'www.yieweezer5915.blogspot.com' Best View on--->
GOOGLE CHROME!!

"yieweezer5915"Best View On GOOGLE CHROME!