Post yg 1st :)

          Alhamdullilah, setelah penat aku godek2 nak blaja buat blog ni, akhir nye aku berjaya jugak buat blog. tapi all this still new for me and i need to learn more about this:) so klu sape2 yg terbace boleh lah bg tips2 yg berguna kat aku... hurmm... ape lg nak tulih for the 1st post ni yea??? Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 ulasan:

  1. hai, mau blajar psal blogger dtg dkt blog femus kak lysaa . Rujuk je dari dea punya toturial . bleh edit2 blog ne . mari ke sini ---> http://www.lyssasecret.com/p/tips-segala-tips.html

    BalasPadam
  2. selamat berblogging! jemput singgah ke entry saya http://nikkhazami.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html dan click g+1!thank you!

    BalasPadam
  3. Salam
    Singgah jap =D

    Oklah, first posting. Keep it bro!

    BalasPadam
  4. xpe...mula2 awak semua x reti..esok conform pandai n lawa blog ehehh// by the way salam kenalan

    BalasPadam
  5. KY pun tak tahu nak bagi tips..KY masih baru juga dlm dunia blogger..apa2 pun semangat ok

    BalasPadam
  6. Wow, meriah page dia.... please follow me too..... :)

    http://nadiafarehah.blogspot.com

    BalasPadam
  7. nak inform ni..
    -mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    BalasPadam
  8. selamat berblog ..baru baru pon, dah 390 follower ..hehe tak de blog khusus untuk aku blaja berblog dulu ..carik sikit sikit kat blog yang berlainan ..papepon good luck ye ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks...390 tu sume kerja keras follow-mollow kt group :) hehe

      Padam
  9. welcome...
    ditunggu postingan postingan berikutnya kang :)
    semangat!!!

    BalasPadam

'www.yieweezer5915.blogspot.com' Best View on--->
GOOGLE CHROME!!

"yieweezer5915"Best View On GOOGLE CHROME!