SAFETY WALLET

Assalamualaikum..wbt

Mungkin ramai lagi yang tak tahu tentang penggunaan "Aluma Wallet" yg semakin famous skang ni. Aluma wallet atau boleh jugak kita kata Safety Wallet dengan slogannya -Keeps your credit cards safe!! Ianya diperbuat daripada plastik keras tahan lasak manakala lapisan luarnya dihiasi dengan lapisan alluminium.
 Apakah fungsi Wallet ni?? Pernahkan anda dengar tentang "RFID"?? iaitu Radio Frequency Identification. Kebanyakan kad kredit atau kad bank menggunakan "Rfid Chip" didalamnya. Satu "scanner" telah direka untuk mencuri data2 pada kad kita melalui kaedah "scanning" tanpa kita sedari. You will never know it until your next bills arrive. Oleh itu,bak kata pepatah 'sediakan payung sebelum hujan' k.
 'Portable Pocket size RFID Scanner'-adalah alat yang digunakan dalam jenayah cip elektronik untuk mencuri segala data peribadi dan maklumat akaun. Tapi jangan bimbang.."Aluminium wallet" boleh menghalang "scanners" tersebut from reading your cards. 
So,Saya cadangkan kepada siapa2 yg ada banyak kad kredit tu ataupun kad bank, boleh lah guna Aluma wallet ni sebagai langkah awal,ianya bukan saja dapat melindungi drpd Rfid Scanner tp pembinaannya sememangnya tahan lasak, water resistant, dan sangat ringan.
Sesuai juga untuk dijadikan hadiah kepada kawan2 ataupun Adik-beradik. Ok,Lau ada yg berminat boleh pergi terus kedai wallet ni kat Uptown Perda atau untuk proses Online pun boleh. 
Just click this link>>>MYFEZENTERPRISE<<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 ulasan:

  1. Memang dok guna tapi x tau pulak dpt melindungi dari kecurian data

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba masukkan kad "touch-n-go" dalam alluminium wallet ni.. kompom xle scan :)

      Padam

'www.yieweezer5915.blogspot.com' Best View on--->
GOOGLE CHROME!!

"yieweezer5915"Best View On GOOGLE CHROME!